Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.10.2014 Klubovna kaštánková

 

Dnes jsme se museli přemístit do jiných prostor z důvodu rekonstrukce klubovny na městském úřadu. Rychle jsme se zabydleli a obsadili jsme všechny židle, které tam byly. Dneska jsme vyráběli z kaštánků různé postavičky a také jsme měli soutěž v poznávání písmenek. Další hra byla v nošení kaštánku na lžíci a nakonec jsme si zahráli na bláznivou hru NA – CO – LŽÍCE – AHA. Doporučuji si ji zahrát v rodinném kruhu.


Děkuji všem maminkám, které mi s dětmi pomáhají jmenovitě Pavle a Jitce. Velkou oporou jsou samozřejmě i větší děvčata Lucka a Míša, která rada pomohou s přípravou a úklidem. Mají ode mne velkou pochvalu, nikdy neslyším mě se nechce nebo něco takového. Dnes se přidali k úklidu i kluci a dokonce se mě Kryštof zeptal zda nepotřebuji něco pomoct, to velmi potěší.


Podle Vašeho zájmu a především zájmu dětí vidíme, že jdeme správným směrem, takže i když budou prázdniny, budeme se těšit na schůzku i příští středu, opět na náhradním stanovišti, v obvyklou dobu.


Chtěl bych ještě poděkovat všem sponzorům, kteří nám donesli sešívačky, izolepy, nůžky, lepidla, sáčky bonbónů na odměny a dnes, představte si, dostali jsme i lano, které budeme moci pořádně prověřit v letních měsících na našich výpravách či na táboře.


Dnes se schůzky zúčastnili:

Terka

Anička

Tomča

Paťa

Kája

Adam

Kuba

Kryštof

Nela D.

Lukášek

Elča

Míša

Nela S.

Lucka


počítáte správně, 14 dětí ! Myslím, že začínáme být pro naše město opravdu důležitou skupinou :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář