Jdi na obsah Jdi na menu
 


22.4.2015 Klubovna u hasičů zachraňovací

       Včerejší schůzka za krásného počasí v příjemném prostředí u hasičů se velmi vyvedla. Po prvotním nezbytném posílení jsme si zaběhli několik závodů. Slalom a tzv.Moták. Doběhnete na místo určení zamotáte se a běžíte zpět pokud možno rovně předat štafetu.

       Na pracovních listech jsme si vymalovali sanitku, policejní a hasičské vozidlo. Naučili jsme se barvy jednotlivých vozidel a uniforem. Okrajově jsme si řekli u telefonních číslech na záchranné jednotky.

       Ve finále jsme připravili záchrannou akci. Náhodný chodec (Paťa) objevil 3 zraněné se zlomeninami na jednom místě, zavolal centrálu záchranné služby (Anička), ta se spojila s nemocnicí (Xˇandy), byli vysláni doktoři a sestry. Na místo také dojel policista (Tomík) a vyšetřoval okolnosti nehody. Všichni se osvědčili jako skvělý personál a nikdo nestál opodál.

Děkujeme hasičům moc za připravené krásné prostředí na čerstvě posečené zahradě a těšíme se z nové členky, která za námi přijela až z Olomouce - Krystýnka. 

A kdo se celé akce zúčastnil, celkem 14 dětí !!! :-):

Terezka, Pavlínka, Nelinka S., Anička, Elinka, Terezka B., Míša, Tomík, Krystýnka, Kryštof, Patrik, Karolínka, Anežka, Lukášek - Jitka, Pavla

Fotky z akce najdete samozřejmě na rajčeti:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář