Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.10.2013 Klubovna

 FOTOGRAFIE pod článkem

Dnešní schůzka byla především turistického zaměření. Znova jsme otvírali mapu a vysvětlovali kde je nížina, kopce, silnice, co jsou to za divné barevné čáry na mapě a jak vypadá pár základních turistických značek. Vše samozřejmě formou hry a malování, zatím si stále vystačíme bez čtení a psaní. A když potřebuji něco přečíst, mám k instruktorce ještě dvě pomocnice Lucku a Míšu. Pořád je „nutím“, aby četly nahlas, rozdávaly věci dětem a pomáhaly dětem malovat, stříhat, lepit a jiné „složitosti“. Většinu samozřejmě zastane instruktorka Pavla, kterou bych nevyměnil J. Je to strašně fajn nemuset nic říkat a všechno funguje. S dětma to člověk moc nezažije, že?
A co dělám já? No jako správný vedoucí vlastně skoro nic : občas něco řeknu, ukážu a dohlížím, zda mají všichni co dělat. Příští týden by sice klubovna byla k dispozici, ale protože jsou prázdniny a předpokládám, že rodiče zajišťují program na celou dobu prázdnin tak –
!!!!!!! PŘÍŠTÍ SCHŮZKA 30.10.2013 N E B U D E !!!!!!! – jsou Prázdniny
takže se setkáme až 6.listopadu 2013 v 15.50 hod.
Dodržujte prosím dobu příchodu nebo budu muset zaměstnat vrátného. Pokud jste někdy přišli později, viděli jste, co to dělá s ostatními dětmi. Nechají všeho, přestanou věnovat pozornost a jdou se přivítat, svým pohybem způsobí hluk a pohyb věcí na stole, příchozím je potom třeba znovu všechno zopakovat od začátku, poradit jim co mají dělat s kabátem a batůžkem a že teď nemají všem rozdávat kokina. 
Odměněni byli všichni ti, co si na klubovnu vzali šátek dle prosby, kterou jsem psal e-mailem. Šátek dávejte prosím dětem na každou schůzku, někdy ho potřebujeme, někdy ne, ale do batůžku se vejde.
A protože příští schůzka nebude, připravil jsem si na Vás a Vaše děti domácí úkol. Vlastně jsou dva:
1)    Do příští schůzky si přinést znova papíry s obličeji, na kterých budeme trénovat Emoce a jejich podobu, podobně jak to bylo na této schůzce. Tzn. papír neztratit, nepopsat, nepomačkat a hlavně znovu donést. Těžké ? :-)
2)   A hlavně doplnit správné turistické značky do mapy, kterou si děti donesly. Doporučuju je na vycházce projít, aby děti viděli, jak vypadají věci na mapě a jak ve skutečnosti. Nutit Vás samozřejmě nemůžu J
Mějte se všichni na prázdninách krásně a nemocným dětem přeju brzké uzdravení.
Xˇandy

Kdo byl na schůzce:

Lucka S.

Míša

Kryštof Č.

Dalibor M.

Patrik

Terezka

Nelinka S.

Filip

Terezka

Karolínka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář