Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.9.2015 První schůzka ve školním roce 2015/2016

Na první schůzku přišli vlastně všichni, kdo přijít mohli. Nikdo sice nepřivedl kamaráda, ale i tak nás bylo spousta a byla to zábava.

Byli tu:

Nela S., Míša, Kája, Terezka, Anička, Ella, Lucinka, Lukášek, Dája, Pája, Kubík, Tomík

Rozdali jsme nejprve dárky za účast na oddílových akcích. Pokud jste zapomněli připomenu, že za každou navštívenou akci kromě schůzky získávají registrovaní členi dárek v pořadí:

- pionýrský gumový náramek ve zvolené barvě

- pionýrskou krabičku na jídlo z programu Mláďátka

- pionýrský velký plechový hrnek

Povídali jsme si o současných Pionýrech a o tom co dělají.  Rozdali jsme si pracovní sešity a propisku projektu Mláďátka (www.kliceni.cz) a jako další dárek děti dostali svoji fotku a fotku oddílu do svých deníků. Většina dětí si sama napsala do deníku jméno, název oddílu i naší skupiny a další důležité informace. Na tento projekt jsme dostali dost materiálu pro všechny děti i ty co nejsou registrovaní, takže nebudou koukat naprázdno. Tričko projektu Mláďátka si pokud možno vezmou děti na každou schůzku. Oddílové tričko ovšem prosím uložte, aby se nezničilo a budeme ho brát jen na významnější akce :-)

Samozřejmě jsme si také zahráli nějaké hry a to sportovní pexeso, které si sami děti namalovali a potom také divadlo, které původně nacvičoval Kubík, Anička a Lucinka. Ve finále hráli vedoucí pohádku na přání o Krtečkovi, zajíčkovi a myšce.

Budeme se snažit připravit měsíční plán schůzek a víkendovek, abyste mohli lépe naplánovat svoje aktivity a děti se mohli scházet, co nejčastěji.

Děkuji moc instruktorkám Jitce a Pavle, přestože děti byly opravdu hodné, bez nich bych to nezvládl :-)

Děkuji také rodičům za důvěru a věřím, že budeme i víc než jen kroužek na 3 hodiny týdně.:-)

Pěkný den přeje Xˇandy

   Fotogalerie z první schůzky:

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář