Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.10.2013 Klubovna - zápis

               Tato schůzka byla také zvláštní stejně jako to minulá. Naše instruktorka bohužel mimořádně nemohla přijít a tak přišla ta správná doba na požádání o pomoc rodičů. Strážného anděla nakonec zastala maminka od Terezky a moc jí za to všichni děkujeme. Zůstala i se svým mladším synem a tak měl zábavu i on. Maminka perfektně zvládala hromadné odchody na záchod, utěšování těch, co zrovna nevyhrály  a nebo pomoc při ručních pracích, které vedoucí nestíhal, protože mu narostly jenom dvě ručičky.

 

                Tentokrát se už všichni „rozmluvily“, už nikdo nesedí v koutě, jen občas někdo řekne „mě se nechce“ a to spustí lavinu sounáležitosti a pak nechtějí všichni a pak jsou všichni rádi, že si to rozmyslely, protože sedět můžou doma.

 

                Pomalu si začínají všímat i okolí, občas si už pomůžou, rozdělí se a dokonce mi začínají chodit s nápady, co by se ještě jako mohlo hrát a dělat.
 
Zítra už se těším na všechny kdo přijdou na výlet …

 

A kdo tu s námi byl: 14 dětí !!!

 

Adam, Linda, Karolína,Nelča S., Nelča D.,Pavla, Terezka, Patrik,Dalibor,Kuba,Míša,Lucka a Radka, kterou jsme přemluvili, aby s námi zůstala. A ještě maminka od Terezky. 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář